8 жовтня 2018 року начальник Головного управління та його заступник взяли участь в  тематично – оздоровчому семінарі, який відбувся на базі Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни, за участю голів ( заступників голів) районих, міських організацій інвалідів війни, ЗС та УБД, учасників АТО та ООС Вінниччини.

Зустріч відбулась на тему “Про першочергове виділення земельних ділянок для учасників АТО та  ООС”. За результатами обговорення актуальних питань при зустрічі, голови спілок учасників антитерористичних операцій у районах висловили щиру подяку Головному управлінню за сприяння у забезпеченні земельними ділянками учасників АТО. Зокрема, голова спілки учасників антитерористичної операції м. Хмільник В. Ковальський відмітив високий рівень професіоналізму  та співпрацю начальника відділу Хмільницького  району  Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.

Слід нагадати, що пріоритетним напрямком в роботі Головного управління є реалізація ініціативи Держгеокадастру підтриманої Урядом щодо забезпечення учасників антитерористичної операції та членів родин загиблих із її числа земельними ділянками.