З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, а також сприяння у розв’язанні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до відділів (управлінь) Держгеокадастру у районах (містах), 5 листопада 2019 року в приміщені в приміщені міжрайонного управління у Гайсинському та Іллінецькому районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області відбувся виїзний прийом громадян.

Зокрема, мешканців Гайсинського району, які звернулись на прийом до керівника землевпорядної служби , цікавили питання щодо  додаткової потреби в надані земельних ділянок учасникам бойових дій; щодо проведення перевірки використання за цільовим призначанням земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні Гайсинського міжгосподарського підприємства «Райміжгоспшляхбуд»; щодо не включення земельної ділянки державної власності сільськогосподарського призначення (пасовища) на земельні торги, тощо.

Питання, які можливо було вирішити невідкладно – вирішені позитивно. Громадянам було надано вичерпні відповіді та роз’яснення згідно чинного законодавства. Ті питання, що потребують додаткового вивчення і консультацій, будуть розглянуті  відповідними фахівцями, на підставі поданих заяв.