З початку року структурні підрозділи у районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області надали 108 867 адміністративних послуг, з них 82 197  громадяни отримали безоплатно, це становить 76% від їх загальної кількості.

Найбільша кількість послуг – реєстрація земельної ділянки та видача витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Державні кадастрові реєстратори відповідно зареєстрували 33 435 земельних ділянок та видали 36 931 позитивних витягів. Крім цього землевпорядники видали       7 817 витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки тощо.

Також спеціалісти обласної землевпорядної служби за зазначений період надали фізичним та юридичним особам 26 670 платних адміністративних послуг, оплата за які становила майже 2 млн. 333 тис. грн.

Найбільші надходження, а це 2 млн. 177 тис. грн., отримали за послуги з надання 24 709 витягів про земельну ділянку з Державного земельного кадастру, це становить 93% від усіх наданих платних послуг.

Довідково.

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитись з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.