8 листопада в Головному управлінні відбулася нарада з державними інспекторами у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотриманням вимог законодавства України про охорону земель на території Вінницької області.

Фахівці управління з контролю за використанням та охороною земель заслухали доповідь про підсумки роботи за 10 місяців 2018 року, обговорили питання взаємодії з юридичним управлінням та ведення реєстру порушень.

В ході наради належна увага була приділена питанням щодо здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) відповідно до вимог постанов Кабінету Міністрів України від 03.10.2018 року № 810 та від 24.05.2017 року № 350.

Учасники наради обговорили стан звітності та виконавської дисципліни, а також шляхи щодо їх покращення, обмінялись практичним досвідом роботи щодо вирішення проблемних питань.

На завершення наради начальник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Козак Ю.В. визначив пріоритетні завдання кожному державному інспектору до кінця поточного року відповідно до Методичних рекомендацій з питань здійснення державного контролю за дотриманням земельного законодавства, використання та охороною земель усіх категорій та форм власності, родючості ґрунтів.