IMG_0247 - копия  У Жмеринській районній державній адміністрації 30 квітня 2015 року відбулася семінар-нарада з селищними, сільськими головами та землевпорядниками. У зібранні взяли участь голова районної ради А.Паламарчук , перший заступник голови райдержадміністрації О.Монастирський та представники Управління Держземагентства у Жмеринському районні-  в.о. начальника Управління Держземагентства у Жмеринському районі О.Матвієнко та завідувач юридичного сектору А.Бесараба.

 О.Матвієнко для очільників територіальних громад та землевпорядників надав інформацію про напрямки роботи управління, на яких буде зконцентровано увагу. Також було донесено до відома учасників зібрання  про проведення аналізу відповідності договорів оренди земельних ділянок чинному законодавству, про порядок виділення земельних ділянок учасникам АТО, щодо концепції розвитку земельних відносин та запровадження її в районі та на питанні створення громадських пасовищ. Усім учасникам наради було надано вичерпні та кваліфіковані відповіді.

Завідувач юридичного сектору управління Держземагентства у Жмеринському районі А.Бесараба надав спеціалістам сільських, селищної рад методичні рекомендації щодо використання земельних ділянок, вирішення інших питань з урахуванням змін до земельного законодавства.