Новини

До уваги громадян! Внесено зміни до обмежувальних заходів у Головному управлінні Держгеокадастру у Вінницькій області

 

Наказом Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області від 29 травня 2020 №77 внесено зміни до обмежувальних заходів, що введені у Головному управлінні до покращення епідемічної ситуації в Україні.

Відтак відновлюється прийом громадян у громадській приймальні Головного управління, за умови використання  відвідувачами засобів індивідуального захисту, зокрема, респіраторів або захисних масок, виготовлених самостійно, та дотримання відстані не менше ніж 1,5 метра між відвідувачами адмінбудівлі.

Водночас тимчасово призупиняються особисті, виїзні прийоми керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області та структурних підрозділів у районах області.

Натомість, Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області продовжує працювати в автономному режимі та гарантує громадянам можливість подавати звернення у паперовому та електронному вигляді (поштова адреса:21027 м. Вінниця, вул. Келецька, буд. 63,  ел.адреса: vinnytsia@land.gov.ua

У разі необхідності отримання консультацій з питань земельного законодавства звертайтеся за телефоном: (0432)-52-54-64

Будь ласка, не ігноруйте заходи ефективної протидії поширенню коронавірусної інфекції, зберігайте спокій та будьте здорові!