За період проведення антитерористичної операції до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області завернулось 14016 військових зклопотаннями про отримання земельних ділянок. На сьогодні учасникам АТО вже надано 12106 дозволів на розробку проектів землеустрою, загальноюплощею 15088,18 га.
Із загальної кількості земель 8 854 ділянок загальною площею 14735,94 га учасники АТО планують використати для ведення особистого селянського господарства. Для індивідуально садівництва військовослужбовцям виділи ли 2 261 ділянку загальною площею 230,99 га

Довідково:

На сайті Держгеокадастру розміщена покрокова схема дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати.

З метою забезпечення реалізації прав учасників АТО та членам родин загиблих з їх числа на безоплатну приватизацію земельних ділянок, на території Вінницької області було зарезервовано земельні ділянки, які плануються до передачі у власність для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва. Із місцем розташування зазначених земельних ділянок можна ознайомитись на сайті Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.