25 вересня 2020 року у Немирові Вінницької області відбулося 5-те засідання Координаційної ради ветеранів при Вінницькій ОДА. На запрошення Голови координаційної ради ветеранів Анатолія Слівінського у засіданні взяв участь начальник Головного Управління Держгеокадастру у Вінницькій області Вадим Варчук.
«Дійсно є ряд питань, які досі не врегульовані щодо організації роботи по забезпеченню учасниками бойових дій земельними ділянками. Однак, ми відкриті та прозорі, й готові позачергово у найшвидші терміни допомогти українським героям», – зауважив Вадим Валерійович.
У ході засідання члени Координаційної ради отримали відповіді на поставлені начальнику Управління питання та узгодили варіанти подолання перешкод і проблемних моментів, які виникають при оформленні земельних ділянок.
«Ми працюємо в режимі максимального сприяння учасниками бойових дій та членами сімей загиблих воїнів у реалізації їх конституційного права на отримання у власність земельних ділянок», – акцентував начальник управління Держгеокадастру у Вінницькій області.