[:ua]Дорогі співвітчизники!

Від усього серця вітаю Вас із Днем Незалежності ! Це свято пам’яті про тих, хто творив націю, боровся за державність, оберігав та досі обороняє її суверенітет!
Нелегкими і, далеко не безхмарними, видалися ці 25 років. Довелося йти важким шляхом . Наразі ми переживаємо дуже важкі часи. Але не дивлячись на те, що зовнішній ворог намагається вщент знищити нашу державу , ми змогли за останні два роки створити державний механізм, збройні сили, налагодити взаємовідносини з навколишнім світом, сформувати систему місцевого самоврядування. І головне – будувати незалежну суверенну Україну за принципом демократії, політичної та економічної свободи.
Нині Україна- держава з якою рахується весь світ. Ми стали органічною частиною світової спільноти.  У нас є підстави впевнено дивитися в майбутнє. Так швидко змінити країну, як за останні роки, могла лише сильна нація.
Дорогі  жителі та гості Поділля, щиро вітаю вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України! Щастя і процвітання вільній незалежній соборній Україні! Слава Вам, слава кожному із нас, слава Господу Богу і слава Україні! Здоров’я кожному із Вас, добра, віри, благополуччя в родинах і довгих років життя. Україні потрібні ваші руки, ваш талант, ваш патріотизм, ваше вміння жити на українській землі та бути українцем! Слава Україні ! Слава нації!

З повагою Юрій Козак.[:]