[:ua]З 18 серпня 2015 року Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області запроваджено новий графік прийому громадян, відповідно до якого раз на місяць керівництвом Головного управління заплановано виїзні прийоми громадян, з метою надання допомоги у вирішенні актуальних питань, які виникають в процесі реалізації земельної реформи.
05 квітня 2015 року начальником Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Юрієм Козаком  проведено виїзний прийом громадян на території Козятинського та Калинівського районів  Вінницької області.
Прийом громадян проводився в приміщеннях відділів Держгеокадастру .
На прийом до начальника звернулось чимало громадян.

Серед громадян, які прийшли на особистий прийом , були і учасники бойових дій на Сході нашої країни та члени їх сімей. Всі вони прийшли за порадою , як скористатися правом на отримання земельної ділянки. Усім громадянам даної категорії було надано вичерпні відповіді. Нагадуємо ,що на офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області , Ви можете ознайомитись з інформацією щодо зарезервованих масивів для учасників АТО на території Вінницької області.  Детальніше ви можете ознайомитись за посиланням http://vinnytska.land.gov.ua/gromadska-prijmalnya/ .Дана інформація постійно оновлюється. изображение viberббб изображение viberєєєєєєє изображение viberщщщщ изображение ддддд

 

 [:]